halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Norshöjden i Falun

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-31

Ansök nu

Sjuksköterska till Norshöjden i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en sjuksköterska till Norshöjdens Äldreboende i Falun.

Är du sugen på att byta inriktning? Vill du gå ner i tid? Söker du en arbetsplats med gemenskap och vill ha roligt på jobbet och utveckla äldrevården? Där du får möjlighet att påverka beslut och kan planera din vardag? Vill du vara med att utveckla en god samverkan med härliga kollegor, då tycker vi att du ska söka till oss! Man brukar säga att det är ett privilegium att jobba på SÄBO (särskilt boende för äldre), man styr och planerar sin dag utifrån behovet, du har möjlighet att styra ditt schema tillsammans med kollegorna.

Norshöjden är ett demensboende som ligger i Norslund, Falun med 64 boendeplatser och som drivs av A&O (Ansvar & Omsorg). Vi anser att all vård, omvårdnad och omsorg för våra boende ska utgå ifrån ett personcentrerat förhållningsätt och multiprofessionellt teambaserat arbete. Som sjuksköterska utgår man från sin arbetsplats, men här i Falun stöttar vi varandra och kan komma att hjälpa varandra över A&O’s enheter då behovet styr. Vi önskar att man har körkort.

Du kommer att finna ett boende med närhet i både den lilla och stora organisationen där vi respekterar och tar hand om varandra. Vi söker dig som vill vara delaktig i vår utveckling och förbättringsarbete, och som ser betydelsen av att ta del av varandras kunskaper och kompetenser, allt för att vi ska erbjuda våra boende det bästa. Gott bemötande med hög servicevilja är andra viktiga egenskaper hos oss. Här hos oss kommer du att känna att vi bryr oss om dig, förstår och respekterar att du också har ett annat liv än bara jobbet.

Kvalifikationer: Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter: Erfarenhet av äldreomsorg och körkort.

Övrigt: 
Arbetstid/Varaktighet 75% med tjänstgöring dagtid och var 8:e helg.
Tillsvidare, provanställning tillämpas. 

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta:

Verksamhetschef, Marita Björkman Mail: marita.bjorkman@ansvarochomsorg.se 

Sista ansökan 221031, intervjuer kan ske fortlöpande så tjänsten kan kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Norshöjden i Falun

A&O Ansvar och Omsorg