halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Norshöjden i Falun

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Sjuksköterska till Norshöjden i Falun

Boende-vård-scaled.jpeg

Byta inriktning? Vill du gå ner i tid? Söker du en arbetsplats med gemenskap och vill ha roligt på jobbet och utveckla äldrevården? Där du får möjlighet att påverka beslut och kan planera din vardag? Vill du vara med att utveckla en god samverkan med härliga kollegor, då tycker vi att du ska söka till oss! Man brukar säga att det är ett privilegium att jobba på SÄBO (särskilt boende för äldre), man styr och planerar sin dag utifrån behovet, du har möjlighet att styra ditt schema tillsammans med kollegorna.

Norshöjdens äldreboende söker sjuksköterska för en dagtidstjänst; d.v.s. inga kvällar och inga nätter. Norshöjden är ett demensboende som ligger i Norslund, Falun med 64 boendeplatser och som drivs av A&O (Ansvar & Omsorg). Vi anser att all vård, omvårdnad och omsorg för våra boende ska utgå ifrån ett personcentrerat förhållningsätt och multiprofessionellt teambaserat arbete. Som sjuksköterska utgår man från sin arbetsplats, men här i Falun stöttar vi varandra och kan komma att hjälpa varandra över A&O’s enheter då behovet styr. Vi önskar att man har körkort då företaget har bil så man kan ta sig mellan enheterna. A&O har tre enheter i Falun: Daljunkaregården, Korsnäs och Norshöjden.

Du kommer att finna ett boende med närhet i både den lilla och stora organisationen där vi respekterar och tar hand om varandra. Vi söker dig som vill vara delaktig i vår utveckling och förbättringsarbete, och som ser betydelsen av att ta del av varandras kunskaper och kompetenser, allt för att vi ska erbjuda våra boende det bästa. Gott bemötande med hög servicevilja är andra viktiga egenskaper hos oss. Här hos oss kommer du att känna att vi bryr oss om dig, förstår och respekterar att du också har ett annat liv än bara jobbet.

Det vi söker är sjuksköterska 50–60% tillsvidare på Norshöjden. Vi söker även timanställda och vikariat under våren och sommaren. Tveka inte att komma och prova hos oss. Sjuksköterskorna med tillsvidaretjänst har tjänstgöring var 8:e helg, vilket bidrar till en del lediga vardagar.

För att få en inblick i våra boendes vardag, se vårat Instagramkonto: Norshojden

Kvalifikationer: Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter: Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt: Arbetstid/Varaktighet ca 50-60% med tjänstgöring dag. Tillsvidare, provanställning tillämpas. 

Timvikarier Legitimerade Sjuksköterskor: Vi söker även vikarier över sommaren v 25 - 33, vill man bara arbeta helger? vardagar? Vi är flexibla så hör av er för mera information.

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Sista ansökningsdag är 220530. Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Norshöjden kontakta:

Verksamhetschef, Lena Kristoffersson Mail: lena.kristoffersson@ansvarochomsorg.se Telefon: 0763-186290

eller: Bitr. Verksamhetschef, Catrin Eriksson Mail: catrin.eriksson@ansvarochomsorg.se Telefon: 0761-810318

Vill du prata med en sjuksköterska som arbetar hos oss redan?

Då kan man ringa SSK Malin: 023-823 04 eller

SSK Katarina: 023- 826 05

Sista ansökan 220530, intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas tidigare.

SKICKA ANSÖKAN

Känner du några som skulle passa ännu bättre? Berätta det för dem.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Norshöjden i Falun

A&O Ansvar och Omsorg