halsojobb.se

Sjuksköterska till Norrtälje kommuns äldreboenden-jobba extra som timmis

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Sjuksköterska till Norrtälje kommuns äldreboenden-jobba extra som timmis

Vill du fylla på med lite arbetstid? En timanställning?

Om oss
Inom Tioundra har vi 10 äldreboenden med demens- och omvårdnadsplatser inom hela Norrtälje kommun. Några av våra boenden har även korttidsplatser.   
Viktigt för oss är arbetet med patientsäkerhet och personcentrerad omvårdnad vilket underlättas av att bolaget innehåller både äldrevård och akutvård. 
Blandningen av de olika patientgrupperna gör att du hela tiden lär dig nya saker, får nya utmaningar och får en bra bredd i din kompetens. Vårt teamarbete mellan proffessionerna gör att vi kan göra skillnad i våra boendes vardag.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma  företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare.
Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  

Om tjänsten
Vi passar dig som söker ett varierande och stimulerande arbete och vill arbeta lite extra på timmar när det passar dig. Vi har verksamhet både i Rimbo, Hallstavik, Norrtälje, Älmsta, Bergshamra och på Blidö. Så vi kan erbjuda dig arbete där just du finns eller önskar arbeta.
Vi är i dag ett gäng sjuksköterskor som månar om våra patienter och varandra. Vi har roligt ihop och ser nu fram emot att få en ny kollega!
Ditt arbete består av individuella och självständiga bedömningar, telefonrådgivning och framförallt att vara ett stöd till omvårdnadspersonal i olika frågor. 
Du utgör en viktig del i den medicinska vården och är betydelsefull när det gäller att säkra en god livskvalitet för våra äldre. Vill Du vara med och skapa framtidens äldreboende och medverka till att TioHundra AB blir marknadsledande inom området? 
Du är varmt välkommen!

Om dig
Vi söker dig som är leg. sjuksköterska, gärna med lång livserfarenhet och intresse när det gäller äldreomsorgen. Som person har du en god samarbetsförmåga och förmåga att självständigt planera och prioritera i ditt arbete. Vi ser också att du är en ödmjuk, lyhörd och engagerad person med ett bra bemötande. Du ser möjligheter istället för hinder.   
Är du dessutom en trygg, självständig och positiv person med ett öppet sinne som söker efter ett utvecklande arbete så tveka inte att söka till oss!   
För arbetet krävs att du har körkort för manuell växellåda och körvana. 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.      
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.    
Tveka inte att söka så fort som möjligt då urval och intervjuer sker under ansökningstiden

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Norrtälje kommuns äldreboenden-jobba extra som timmis

Tiohundra AB