halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till Njurmedicinmottagning i Huddinge

Ansök nu

Sjuksköterska till Njurmedicinmottagning i Huddinge

 

Vi erbjuder
Njurmedicinska mottagningen på Karolinska Huddinge är en öppenvårds-mottagning för patienter med medicinska njursjukdomar i olika sjukdomsskeden.  
Vårt team består av sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Vår mottagningsverksamhet omfattar läkarmottagning, sköterskemottagning, dagvård, telefonrådgivning och njursviktsmottagning.  

Om tjänsten
Vi utreder och behandlar personer med njurmedicinska sjukdomar. Vårt mål är att våra patienter ska behålla sin njurfunktion så länge som möjligt och därmed klara sig utan aktiv uremivård d.v.s. dialysbehandling eller transplantation. När aktiv uremivård blir aktuell, satsar vi på förberedelse samt medverkan av våra patienter inför start av behandling.
Vi kontrollerar även patienter som har fungerande njurtransplantat, likaså genomför vi utredningar av personer som vill donera en njure. Vi har också tillgång till dietist samt kurator och har ett nära samarbete med kliniken för transplantation.
På sjuksköterskemottagning får du arbeta med bland annat provtagning, information och telefonrådgivning samt administrativt arbete i TakeCare.
Tjänsten är dagtid och tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker
Dig som tycker om det sociala samtalet och att ha en nära patientkontakt och du bör känna att samarbete och arbete i team är något som är roligt och bra.
Dig som är trygg i din kompetens och vågar vara dig själv och som alltid har Karolinskas värdeord (ansvar, medmänsklighet och helhetssyn) i bakhuvudet. 

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet.
Meriterande: Erfarenhet inom njursjukvård, specialistutbildning inom medicin, njurmedicin 15 hp och mottagningsarbete 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!
 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 
I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Njurmedicinmottagning i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset