halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till mottagningen för Urologiska sjukdomar i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-15

Ansök nu

Sjuksköterska till mottagningen för Urologiska sjukdomar i Huddinge

 

Om tjänsten
På enheten bedrivs högspecialiserad vård, forskning och undervisning. Du kommer ingå i vårt engagerade och kompetenta team som vårdar patienter med olika urologiska sjukdomar.
Vi är tio sköterskor som månar om ett gott samarbete med patienten i centrum. Våra områden är huvudsakligen blås- och njurcancer, endourologi, neurourologi samt behandlig av njur och uretärstenar. 

Arbetsuppgifterna på enheten är omväxlande. Du arbetar i nära samarbete med kollegor och läkare. På mottagningen assisterar vi vid undersökningar, behandlingar och mindre operationer. Vi har även sjuksköterskemottagning och telefonrådgivning. På Njurstensenheten behandlas patienter med njur- och uretärsten med stötvågsbehandling(ESVL).
 
Vi söker 
Vi söker nu en sjuksköterska som vill vara med och vidareutveckla vår trevliga mottagning. Vi vill att du är positiv, ansvarsfull och har en god samarbetsförmåga.   
 
Kvalifikationer 
Legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet. Tidigare erfarenhet inom urologi och/eller skopiverksamhet är meriterande

Vi ser fram emot att få träffa dig på en intervju. Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till mottagningen för Urologiska sjukdomar i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset