halsojobb.se

logga

Sjuksköterska till medicinavdelning i Skellefteå i höst

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-20

Ansök nu

Sjuksköterska till medicinavdelning i Skellefteå i höst

OM UPPDRAGET

Till en kund i Skellefteå söker vi nu en trygg sjuksköterska med erfarenhet inom somatisk slutenvård. Vi söker dig som vill jobba som bemanningssjuksköterska på en vårdavdelning med internmedicinsk inriktning under perioden september till och med november. Vi söker dig som är van och trivs med att jobba treskift. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter på en internmedicinsk vårdavdelning. 
 
DIN PROFIL

Legitimerad Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet inom slutenvård. Vi ser gärna att du har vidareutbildning med inriktning Medicin eller Kirurgi, alternativt Distriktssjuksköterska eller Barnsjuksköterska. 
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till medicinavdelning i Skellefteå i höst

Centric Care AB