halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Är du sjuksköterskan vi söker för ett bemanningsuppdrag hos en kund i Eskilstuna?

Vi söker en legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet, med kompetens inom medicin med inriktning kardiologi och som är trygg i sin yrkesroll. Uppdraget varar från 200504 tom. 200607.
I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar!

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov. 

Rekrytering sker löpande och det är stor chans att tjänsten tillsätts innan sista annonsdag, så om du är intresserad ring eller söktjänsten redan idag!
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag så berättar vi mer om våra uppdrag i Eskilstuna. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. 
 
OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår.  Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till medicinavdelning Eskilstuna i vår!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-17

Ansök nu

Dela detta jobb