halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till Lungonkologiskt centrum

Ansök nu

Sjuksköterska till Lungonkologiskt centrum

 

Vi erbjuder  
Vill du arbeta i ett team som strävar efter att ge lungcancervård i absolut världsklass och vill du vara med och forma framtiden? Då är du rätt person att söka tjänsten som sjuksköterska på Nya Karolinska. På vår mottagning i Solna utreder och behandlar vi patienter med lungcancer .
Vi fokuserar kontinuerligt på förbättring och vidareutveckling, ett arbete som vi vill att du ska vara delaktig i. Vi strävar hela tiden för att ge den bästa vården till våra patienter. Vi sätter patienten och dess anhöriga först och arbetar med omhändertagandet av hela familjen. Vi stimulerar till att skapa en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare och erbjuder en individuell planerad inskolning, kontinuerlig kompetensutveckling och teamarbete.
 
Om tjänsten
Då en av våra sjuksköterskor väljer att flytta från Stockholm söker vi nu ytterligare en sjuksköterska till vårt team. Det finns stora möjligheter för dig som sjuksköterska att alternera mellan olika sektioner. På dagvården tar vi hand om patienten före och efter olika ingrepp tex bronkoskopier, punktioner. Vi ger blod och andra läkemedel som kräver övervakning. Vi deltar i flera forskningsprojekt som syftar till att utveckla nya cancerläkemedel och har även intresse av omvårdnadsforskning. På läkarmottagningen tar du hand om patienter i samband med läkarbesök, du har lättare rådgivning samt telefonrådgivning. Arbetet är mycket varierande med ibland mycket högt tempo för att andra dagar vara lugnare. Till vår hjälp har vi ett team med läkare, undersköterskor, kontaktsjuksköterskor och tillgång till omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vi arbetar enbart dagtid och är lediga helger och röda dagar.
 
Vi söker 
Vi utvecklar ständigt vår verksamhet och söker nu två sjuksköterskor. Vi söker dig som har en förmåga att sätta patienten i centrum och har intresse för cancervård. Du är empatisk och lyhörd för patientens och närståendes behov. Du har en god förmåga att arbeta självständigt, göra egna bedömningar och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi värdesätter även en god förmåga att arbeta i team då vi ofta samverkar med andra yrkesgrupper
 
Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Meriterande:  Specialist sjuksköterska i onkologi är meriterande men inget krav.
 

Urval och tillsättning kan ske löpande. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Lungonkologiskt centrum

Karolinska Universitetssjukhuset