halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är sjuksköterska och som vill arbeta i Göteborg i höst på enlungmedicinsk vårdsavdelning. Härutredsoch behandlassjukdomar i andningsorganen som kräver specialistvård. Exempel på sjukdomar är: KOL (kronisk obstruktiv lungsjukdom) lungcancer och andningssvikt. Uppdraget sträcker sig från 2 september-1 december.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Handhavande av olika typer av andningsstöd, tex Bipap, Optiflow, CPAP. Omvårdnad av respiratoriskt sviktande patienter.

Handhavande av thoraxdränage inkl. spolningar. Omvårdnad av terminalt sjuka patienter inklusive vård i livets slutskede.

Ansvar för upp till 8 patienter tillsammans med två usk. Dagtid bemannas avd. 19 med två-tre sjuksköterskor och fem undersköterskor. Kväll och helger två och fyra, på natten två och två. 5–8 patienter per ssk dagtid. 6–8 patienter per ssk kvällstid, helg samt nattetid. Antal vårdplatser är 13+ ständigt 3 överbeläggningar, vilket innebär att bemanningen alltid är anpassad till 16 vpl.

DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet avliknade vård.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till lungmedicin i Göteborg i höst!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-01

Ansök nu

Dela detta jobb