halsojobb.se

Sjuksköterska till Lungavdelningen Sundsvall

Ort
Utgår

2021-01-17

Ansök nu

Sjuksköterska till Lungavdelningen Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Lungkliniken tillhör Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion där vårt uppdrag är att utföra alla vanliga lungmedicinska procedurer. Här finns en avdelning bestående av 14 vårdplatser samt en mottagning med stor verksamhet inom profildiagnoserna lungcancer, obstruktiva och interstitiella lungsjukdomar.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska till lungavdelningen för arbete treskift/natt. Vi arbetar i två grupper under dag och kväll (fyra respektive tre sjuksköterskor och lika många undersköterskor) och nattetid bemannas avdelningen av två sjuksköterskor och en undersköterska.

Som sjuksköterska på lungavdelningen arbetar du med omvårdnad av lungsjuka patienter. Vi har flertalet patienter med syrgasbehandling och inhalationer som KOL och astma patienter. Andra behandlingar som förekommer är OptiFlow högflödesgrimma, hemventilator med blodgastagning efter delegering samt olika lungdrän beroende av om det är vätska eller pneumothorax som är orsaken. Även cancerutredningar samt palliativomvårdnad förekommer.

Vi arbetar personcentrerat och följer upp med patientenkät för att utvärdera vården hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Här är du en i det multiprofessionella teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en individuellt anpassad introduktion, delegering av blodgas samt intern Ventilator utbildning.

Vi tillämpar individuell lönesättning, individuella scheman och inom förvaltningen arbetar vi med kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-17

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jessica Vestlund

Enhetschef

Telefon: 072-4536024

E-post: jessica.vestlund@rvn.se

 

Natalie Eriksson

Vårdförbundet

Telefon: 060-182341

E-post: natalie.eriksson@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Lungavdelningen Sundsvall

Region Västernorrland