halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Just nu söker vi sjuksköterska till Lungavdelning i Uppsala!

Behov finns från September fram tills November, vid intresse finns chans till förläning. Vid uppdragets slut finns annars chans till nya spännande uppdrag!

Arbetstiderna är på rotation eller om du är intresserad så kan du arbeta enbart natt.

Vi kan hjälpa till med boende vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER

På avdelningen vårdas i första hand patienter med svåra lungsjukdomar som KOL, lungcancer, cystisk fibros och andningssvikt. Till största del tar de emot patienter från akuten och andra vårdavdelningar men har även planerad verksamhet.

Din profil
Leg. Sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Det är meriterande med lugnerfarenhet, i andra hand erfarenhet av akutsjukvård och onkologi.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i journalsystemet Cosmic men detta är inget krav.

OM OSS

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag.
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till Lungavdelning Uppsala i höst!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb