halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Lungavdelning 23A, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Sjuksköterska till Lungavdelning 23A, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet,
Välkommen till en verksamhet under ett spännande förändringsarbete!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Lungkliniken tillhör Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion där vårt uppdrag är att utföra alla vanliga lungmedicinska procedurer. Här finns lungavdelning 23A bestående av 11 vårdplatser samt en mottagning med stor verksamhet inom profildiagnoserna lungcancer, obstruktiva och interstitiella lungsjukdomar.

Nu söker vi sjuksköterska till Lungavdelningen 23A för tillsvidareanställning, där tillträde sker enligt överenskommelse!

 

Arbetsuppgifter

På Lungavdelningen vårdar vi i huvudsak lungsjuka patienter. Här ingår du i vårt multiprofessionella team och förutom sedvanliga sjuksköterskeuppgifter ingår intern utbildning av användande av våra hemventilatorer, syrgasbehandlingar, lungdränage, blodgastagning och palliativomvårdnad. Vi arbetar personcentrerat och är uppdelade i två vårdlag. Dag/kväll och nattarbete kan förekomma samt att vi har tjänstgöring varannan helg.

Lungavdelningen har en spännande framtid för sig då ett samarbete med onkologen har påbörjats. Detta ger dig stora möjligheter att kompetensutvecklas inom flera områden. För att du skall känna dig trygg hos oss erbjuds du därför utbildning och inskolning på arbetsuppgifter förekommande på både onkologen samt lungavdelning. Vi erbjuder även individuell lönesättning, individuella scheman och inom förvaltningen använder vi kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande. Du som är nyexaminerad sjuksköterska när du börjar hos oss får delta i ett fördjupat introduktionsprogram som pågår under ditt första år. Programmet ska hjälpa dig att känna trygghet i din nya yrkesroll och bidra till en god start på din personliga och professionella utveckling hos oss. I programmet ingår praktisk träning, teori och gemensam reflektion.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Har du arbetat med lungsjukvård och/eller har några års erfarenhet som sjuksköterska ses detta som meriterande. Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift, är ett krav för tjänsten. För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som tar ansvar för din arbetsuppgift och samtidigt har ett strukturerat arbetssätt. Du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Då vi har patienter i livets slutskede krävs det för rollen att du har en hög empatisk förmåga.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet?

Välkommen med din ansökan,
Urvalsarbete och intervjuer kan komma att ske löpande, så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-30

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jessica Vestlund

Enhetschef

Telefon: 072-4536024

E-post: jessica.vestlund@rvn.se

 

Natalie Eriksson

Vårdförbundet

Telefon: 060-182331

E-post: natalie.eriksson@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Lungavdelning 23A, Sundsvall

Region Västernorrland