halsojobb.se

Sjuksköterska till LSS i Linköping/Norrköping på timmar

Företag Klara
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-17

Ansök nu

Sjuksköterska till LSS i Linköping/Norrköping på timmar

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie inom LSS. Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Som sjuksköterska är du ansvarig för Nytidas LSS verksamheter dagtid. Rollen innebär HSL-relaterade arbetsuppgifter som förekommer i LSS boenden. Du leder och delegerar personal i hälso- och sjukvårdsfrågor. Arbetet utförs på konsultbasis och innebär att du samverkar med andra vårdgivare på flera nivåer, både kring enskilda kunder och generella frågor. Som sjuksköterska i Klaras Dagpatrull får du ett fritt och självständigt arbete med förmånliga villkor. Du utgår hemifrån och åker till verksamheterna med bil.

Vi erbjuder dig:
Arbetstid dagtid måndag till fredag, inga helger eller röda dagar.
Trygg timanställning genom kollektivavtal och försäkringar.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för LSS. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att tidigare ha arbetat inom patrullverksamhet och erfarenhet av LSS är en merit. I Klaras Dagpatrull behöver du kunna arbeta självständigt samt ha körkort.

Vi går igenom ansökningar löpande. Vid frågor är du välkommen att höra av dig.

Om oss
Klara kompetens arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för LSS och GDPR. Vi är ett auktoriserat företag som är ISO-certifierat. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring, att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se 

Kontaktperson(er)

Margareta Wendt
072-393 78 58
-

 

Publiceringsdatum
11 november 2020

Dela detta jobb

Sjuksköterska till LSS i Linköping/Norrköping på timmar

Klara