halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Leanlink hemsjukvård

Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Sjuksköterska till Leanlink hemsjukvård

Om arbetsplatsen

Hälso- och sjukvårdsorganisationen är en verksamhet inom Leanlinks affärsområde Äldreomsorg som arbetar med att ge kvalitetssäker vård till kommunens medborgare inom hemsjukvård, kommunsjukvård och rehabilitering. I vår verksamhet arbetar sjuksköterskor, undersköterskor med olika specialistutbildningar samt fysio- och arbetsterapeuter.

Uppdraget som sjuksköterska i vår organisation omfattar kommunsjukvård i särskilt boende såsom servicehus eller vårdboende, samt hemsjukvård i patientens ordinära boende. Vi söker nu dig som vill arbeta som sjuksköterska inom hemsjukvård i ordinärt boende. Vi har flera kontor i kommunen där du kan utgå ifrån. Ange gärna önskemål om i vilken del av kommunen du helst vill jobba i.

Leanlink står nu inför en förändringsresa och ska gå från att vara en utförare till att vara en medskapare. Du som medarbetare kommer att ha en viktig roll som medskapare i förändringen och har möjligheten att påverka framtidens vård och omsorg inom Linköpings kommun.  

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska med inriktning mot hemsjukvård i patientens ordinära boende ansvarar du i din yrkesroll för att leda omvårdnadsarbetet och att tillsammans med övriga medarbetare och vårdcentraler/sluten vård göra en samlad bedömning och utföra hälso och sjukvårdsinsatser utifrån patientens behov.  Vår verksamhet är avtalsstyrd vilket medför dialog och samverkan med flertalet aktörer där samarbete och problemlösning är en stor del av arbetet. 

Arbetet är väldigt självständigt, men du kommer att ingå i ett team bestående av sjuksköterskor och specialistundersköterskor. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att göra självständiga bedömningar, leda och utföra sjukvårdsinsatser samt göra åtgärder och uppföljningar utifrån varje specifik händelse. Du kommer också att rådgiva omvårdnadspersonal via telefon för de patienter kommunen ansvarar för och assistera vid läkares myndighetsutövning och akuta hembesök. Arbetet innefattar även hantering av läkemedel, infusioner samt medicinteknisk utrustining. 

I tjänsten kommer du arbeta två vardagskvällar samt en helg på ett rullande 6-veckorsschema. 

Läs mer om hur det är att arbeta hos oss via länken: https://www.linkoping.se/leanlink/aldreomsorg/arbeta-hos-oss/hsl/

Vi erbjuder dig individuellt utformad introduktion med ett mentorskap under din första tid hos oss. I syfte att stärka dig i din roll erbjuder vi dig även kontinuerlig kompetensutveckling, exempelvis anordnas interna utbildningar och workshops. Du har också möjligheten att delta i yrkesrelevanta poängutbildningar efter eget intresse för att stärka dig i ditt uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och ser gärna att du har minst två års erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har relevant påbyggnadsutbildning inom ex.  hemsjukvård, distrikt, geriatrik, kirurgi och medicin.

Du har goda kunskaper i det svenska språket, såväl skriftligt som muntligt, då arbetet innebär kontakter med patienter och anhöriga samt dokumentation. Du behöver även ha B-körkort för manuellt växlad bil. 

Du har förmågan att planera, organisera och prioritera arbetet på ett fungerande och effektivt sätt. Du är van vid att samarbeta, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter istället för hinder. Som person är du lyhörd och har förmågan att bemöta kollegor och kunders olikheter och behov på ett professionellt sätt. Då arbetet i stor utsträckning är självständigt är det viktigt att du är drivande och självgående. 

Inget personligt brev i din ansökan

Linköpings kommun har valt att ta bort det personliga brevet ur rekryteringsprocessen. Istället ställer vi urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes motivation och intresse samt hur väl denne uppfyller tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.  

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 4

Ref. nr: 6066

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Leanlink hemsjukvård

Linköpings kommun