halsojobb.se

logga

Sjuksköterska till långt uppdrag inom Urologi Linköping!

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2020-12-02

Ansök nu

Sjuksköterska till långt uppdrag inom Urologi Linköping!

OM UPPDRAGET

Nu söker dig som är sjuksköterska för ett långt bemanningsuppdrag på en urologisk avdelning hos vår kund i Linköping. Uppdraget är på en Urologisk avdelning som har 18 vårdplatser under vardagen och 12 vårdplatser under helgen. Här vårdas patienter exempelvis efter operationer, patienter med akuta eller kroniska urinvägsproblem.

Behov finns från januari till juli!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på en Urologisk avdelning.
 
Din profil
Vi söker dig med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet som sjuksköterska och som är trygg i din yrkesroll.
Kunskaper inom Kirurgi och urologi.
Vana av Cosmic är att föredra.
God svenska i både tal och skrift. 
 
OM OSS​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss redan idag.

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till långt uppdrag inom Urologi Linköping!

Centric Care AB