halsojobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

På Korttidsenheten Lunden söker vi dig som vill vara med och utveckla vårt teamarbete då vi står inför en nystart med nya spännande utmaningar. Du är en engagerad och kompetent sjuksköterska som vill arbeta i en trevlig miljö och tycker att glädje är viktigt för allas välbefinnande. Vi erbjuder en omväxlande och stimulerande arbetsplats, där vi arbetar i team och med kunden i fokus. Vi är ett gäng öppna och positiva kollegor med flera års yrkeserfarenhet som värnar om en god arbetsmiljö och stolthet i vårt dagliga arbete. Som sjuksköterska hos oss är du en del av teamet som består av arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterska, undersköterska och läkare.  

Omvårdnadsförvaltningens arbete bygger på en gemensam värdegrund där trygghet är ett centralt begrepp i arbetet tillsammans med den enskilde kunden. I varje möte med den enskilde ska omvårdnadsförvaltningens verksamheter kännetecknas av ett bemötande som säkerhetsställer respekt, integritet, självbestämmande, gott bemötande, kontinuitet och inflytande för den enskilde. 
Genom att säkerställa en trygg, patientsäker vård skapar vi en hållbar, attraktiv arbetsmiljö för alla medarbetare. Vi söker sjuksköterskor som vill och kan hjälpa till vid planerad och akut frånvaro bland våra sjuksköterskor. Vi ser fram emot att få arbeta med just dig! 

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är mycket varierande med flera olika problematiker och vårdnivåer. Det innefattar medicinska bedömningar och insatser som t ex sårvård, katetervård och läkemedelshantering. Du har en stödjande och handledande funktion till omvårdnadspersonal. Du har också en viktig roll i kontakten med anhöriga och andra vårdgivare.

Tillräckliga kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och känner att du vill och kan arbeta som vikarie vid behov och vara sommarvikarie sommaren 2019. Det är viktigt att du har ett stort intresse av att arbeta med utveckling av patient närmre vård.

Personliga egenskaper
Som person är du empatisk och du tycker att ett gott bemötande med patienter och kollegor är viktigt. Du behöver också vara självständig, flexibel och positiv.

Det är meriterande om du har...

- Vidareutbildning inom vård av äldre
- Vana från kliniskt patientarbete

Anställningsvillkor
 Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Betyg uppvisas i samband med intervju.

Upplysningar 

Karin Larshage Fransson, enhetschef, 023-830 55

Facklig företrädare

Elin Frööjd, vårdförbundet, 023- 823 88 eller elin.froojd@falun.se

Arbetsplats
Stadshuset

79171 Falun

Logga

Sjuksköterska till korttidsenhet Lunden

Företag Falu kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-25

Ansök nu

Dela detta jobb