halsojobb.se

logga

Sjuksköterska till Korttidsboende i Göteborg NATT

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-08

Ansök nu

Sjuksköterska till Korttidsboende i Göteborg NATT

OM UPPDRAGET

Nu söker vi omgående för kunds räkning flera sjuksköterskor för uppdrag på heltid eller deltid i  februari inom Kommunen. Finns möjlighet till förlängning
På grund av rådande Covid-situation i regionen är det uppdrag där man förväntas vara flexibel och tänka sig att variera mellan kommunens olika delar såsom Korttidsboende och Hemsjukvården/Säbo 

Uppdragen gäller främst NATT men också kvällar 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunen
 
DIN PROFIL

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har minst två års yrkeslivserfarenhet 
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Korttidsboende i Göteborg NATT

Centric Care AB