halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Välkommen till Smedjebackens kommun!
Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord.

Hälso- och sjukvården 
Smedjebackens hälso- och sjukvårdsenhet består av sjuksköterskor, sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter och undersköterskor. Vi har ett bra samarbete med primärvården. Andra vi samarbetar med är omvårdnadspersonal, hemtjänsten, personliga assistenter, biståndshandläggare, enhetschefer och slutenvården. Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för hälso- och sjukvårdsinsatser i hemsjukvård och på kommunens vård- och omsorgsboenden dygnet runt tillsammans med omvårdnadspersonalen.  Vi tycker att vi har världens roligaste jobb med mycket varierande arbetsuppgifter. Det kan röra sig om allt från enklare vård till mera avancerad hemsjukvård. Vi har patienter i alla åldrar med olika diagnoser.

 Sista ansökningsdag:

30.06.2022

 Arbetsgivare:

Smedjebackens kommun

 Ort:

Smedjebacken

 Jobbtitel:

Sjuksköterska till kommunala hälso- och sjukvårdsenheten

 Tjänster:

1

 Heltid / Deltid:

Heltid

 Anställningsform:

Tillsvidareanställning

 Tjänstens omfattning:

100

 Webcruiter ID:

4519352990

 Social delning :

Arbetsuppgifter

I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler kompetenta och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap.
Du ska kunna arbeta självständigt med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. 
Du kan själv vara med och påverka tjänstgöringsgraden tillsammans med din närmsta chef. 

Vi strävar efter våra medarbetare inte behöver jobba mer än var fjärde helg. 

Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets innehåll och förutsättningar kan komma och att förändras över tiden. 

Anställningsintervjuer sker löpande under rekryteringen och tjänsten kan tillsättas tidigare än angivet datum för annonsens längd.

Provanställning kan komma och tillämpas.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska 
B-körkort, manuell låda. 

Meriterande är:
Vidareutbildning vård av äldre.
Specialistutbildning som demenssjuksköterska eller distriktsköterska eller erfarenhet från primärvård/hemsjukvård, är inget krav dock. 

Personliga egenskaper

Vi ser att du har ett stort engagemang för att arbeta med människor samt förmågan att förmedla trygghet till våra vårdtagare, närstående och kollegor. Du har ett gott bemötande och bidrar till en god arbetsmiljö. 

Vi förväntar oss att du är en glad och positiv person som kan arbeta i team. 

Vi erbjuder

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värna om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.
Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.
All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.
Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter support

Uvbergsgatan 24, 777 32 Smedjebacken, Sverige

Map

 Visa vägbeskrivning

Ulrika Midér

Vårdförbundet

 0240-660009

Fredrik Lind

Enhetschef

 0240-668877

 fredrik.lind@smedjebacken.se

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

Logga

Sjuksköterska till kommunala hälso- och sjukvårdsenheten

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb