halsojobb.se

Sjuksköterska till Kirurgmottagningen, Örnsköldsvik

Ansök nu

Sjuksköterska till Kirurgmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
På kirurgmottagningen i Örnsköldsvik arbetar i dagsläget 12 sjuksköterskor och 6 undersköterskor. Mottagningen innefattar kirurgi, ortopedi och urologi. Vi har ett stort flöde på patienter och möter många olika patientgrupper. Vi har även provtagning för patienter dagligen.

Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Hos oss arbetar du dagtid måndag- fredag.

Arbetsuppgifter

Hos oss på kirurgmottagningen erbjuds du ett varierande arbete i en verksamhet som strävar framåt. Utveckling och utökning av mottagningsverksamheten ligger inom en snar framtid.
Utöver sedvanliga arbetsuppgifter på en mottagning ingår i arbetet att assistera läkaren vid olika undersökningar både inom urologi, endoskopi och kirurgi. Bokning av läkarmottagning samt telefonrådgivning via TeleQ hör också till arbetsuppgifterna. Som sjuksköterska på kirurgmottagningen arbetar du självständigt och tar egna beslut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift. Har du erfarenhet av arbete på mottagning eller inom specialistvården, i synnerhet inom kirurgi, ses det som meriterande.
Som person är du flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är stabil och förblir lugn och kontrollerad även i stressade situationer. Vi ser att du är självgående i ditt arbete samt har lätt att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-12-06

 

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jenny Kahlbom

Enhetschef

Telefon: 0722-37 98 85

E-post: jenny.kahlbom@rvn.se

 

Lisa Svensson

Vårdförbundet

E-post: lisa.svensson@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Kirurgmottagningen, Örnsköldsvik

Region Västernorrland