halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till kirurgisk vårdavdelning inom gynekologi och kolrektalkirurgi, Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Sjuksköterska till kirurgisk vårdavdelning inom gynekologi och kolrektalkirurgi, Solna

Är du legitimerad sjuksköterska med intresse av kirurgisk vård och vill fördjupa dina kunskaper inom gynekologi och kolorektalkirurgi? Värdesätter du en strukturerad arbetsplats, där du får stöd och samtidigt ha kul tillsammans med kollegor. Sök då tjänsten som sjuksköterska till avdelning Bäckenkirurgi 8!

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett stimulerande och mycket lärorikt arbete som sjuksköterska. Du får en bred kunskap inom kirurgi, pre- och postoperativ vård. Vårt mål är att du kontinuerligt ska kunna utvecklas i din roll som sjuksköterska oavsett tidigare erfarenhet. Därför har vi stort fokus på lång introduktion, lärande och avsatt tid för individuell kompetensutveckling. Avdelningen kännetecknas av struktur där tydliga rutiner underlättar och förenklar arbetet. Arbetsgruppen är blandad, både till ålder och erfarenhet där flera sjuksköterskor är specialistutbildade i kirurgisk vård. Det är en härlig stämning i arbetsgruppen där vi hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Du kommer att få jobba med högspecialiserad kirurgisk vård i framkant. Tema Cancer blev 2020 ackrediterade som Sveriges första Comprehensive Cancer Center. Ackrediteringen innebär att vi möter högt ställda kvalitetskrav på vård, forskning och utbildning inom området cancer.

Hos oss kommer du att få:

  • Åtta veckors strukturerad introduktion tillsammans med en till två handledare där du också får möjlighet att delta på operation, postop samt våra mottagningar. Detta för att få en bild av patientens väg genom vården.
  • Under ditt första år erbjuds du att ingå i ett utökat introduktionsprogram där 10 % av din arbetstid är avsatt för individuell kompetensutveckling, tex. genom utbildningar och hospitering med olika yrkesgrupper.
  • Gemensam introduktionsutbildning för nya medarbetare med fokus på våra diagnoser och verksamheter inom Tema Cancer.
  • Stöd och handledning av våra kliniska omvårdnadsledare, som är en tillgång för all omvårdnadspersonal i det dagliga vårdarbetet och avdelningens utvecklingsarbete.
  • Veckovisa föreläsningar om exempelvis patientfall, olika typer av operationer, omvårdnadsåtgärder mm.
  • Få arbeta med högspecialiserad kirurgisk vård i en arbetsgrupp som värdesätter gemenskap och trivsel på jobbet.
  • Ett närvarande ledarskap av omvårdnadscheferna Elin och Lovisa, som uppmuntrar och ger förutsättningar till fortsatt utveckling.
  • Möjlighet till kompetensutveckling genom kurser och specialistutbildning

Självklart får du också ta del av Karolinskas övriga förmåner här.

Om tjänsten
Hos oss vårdas vuxna patienter med gynekologisk eller kolorektal cancer. Majoriteten av patienterna kommer för planerad vård, men vi har också ett akut intag. Våra patienter kommer från hela Sverige och genomgår högspecialiserad öppen bukkirurgi. De har ofta centrala infarter, epiduralbedövning och dränage för att nämna några exempel. Vi arbetar enligt ERAS (Enhanced Recovery After Surgery) ett strukturerat behandlingsprotokoll som syftar till att förbättra patientens återhämtning.

Vårdavdelningen har 20 vårdplatser och är öppet dygnet runt veckans alla dagar. Som sjuksköterska leder, planerar och organiserar du den pre- och postoperativa omvårdnaden kring patienten i nära samarbete med undersköterskor och läkare. I teamet ansvarar du som sjuksköterska för 5 patienter tillsammans med en till två undersköterskor och har även ett nära samarbete med avdelningens fysioterapeut och dietister. Vi har också en sjuksköterskeledd inskrivningsmottagning, där du som sjuksköterska har egen mottagning för patienter som planeras för operation.

Hos oss arbetar du tvåskift (dag, kväll och helg). Du lägger ett individuellt schema ca 10 veckor åt gången. Möjlighet att arbeta treskift kan erbjudas om intresse finns. Vår ambition är att vara lyhörda inför dina behov i schemaläggningen och tillsammans hitta lösningar som passar både dig och verksamheten!

För dig som är intresserad av tjänsten finns möjlighet till hospitering. Vi uppmuntrar kommande medarbetare att komma och träffa blivande kollegor, se miljön och skapa sig en egen uppfattning av arbetsplatsen.

Vi söker
Dig som är intresserad av kirurgisk vård och vill fördjupa dina kunskaper. Du är trygg i dig själv och kan anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du reflekterar kring, och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn. Du är ansvarstagande och arbetar på ett lösningsfokuserat sätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Rekrytering sker fortlöpande

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad sjuksköterska

Meriterande: Erfarenhet från akutsjukvård företrädesvis inom kirurgi

Vi ser fram emot din ansökan!

Hälsningar Elin och Lovisa omvårdnadschefer på avdelningen.
Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till kirurgisk vårdavdelning inom gynekologi och kolrektalkirurgi, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset