halsojobb.se

OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu AKUT uppdrag försjuksköterska till trevligoch bred kirurgavdelning i Skövde.
Uppdraget startar omgående och sträcker sig till 21/9
Arbetstid: Dag/kväll/helg

Bor du inte i Skövde? Vi hjälper dig med boende och resor!

Så tveka inte på att testa Skövdei höst!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sjuksköterska på vårdavdelning kirurgi. Vårdavdelning kirurgi bedriver vård för allmänkirurgiska patienter, främst inom övre och nedre gastro men även bröstkirurgi. Antal vpl är 36. Som sjuksköterska ansvarar du för 6-10 patienter dag och kväll, nattetid ca 15 patienter.

Journalsystem Melior

DIN PROFIL

Leg sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet inom yrket, erfarenhet från kirurgi är meriterande.

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Jag erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos mig erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta mig redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till kirurgavdelning i Skövde från NU!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb