halsojobb.se

logga

Sjuksköterska till kirurgavdelning i Nyköping långt höstuppdrag!

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-11-10

Ansök nu

Sjuksköterska till kirurgavdelning i Nyköping långt höstuppdrag!

OM UPPDRAGET

Är du sjuksköterska med vana från kirurgi? Vill du dela med dig av din kompetens och erfarenhet och ta nästa steg i karriären? Då kan detta vara uppdraget för dig! 
Nu söker vi för vår kunds räkning en sjuksköterska till en kirurgisk avdelning i vackra Nyköping. Behovet är från omgående och januari månad ut. Stora möjligheter till förlängt uppdrag samt att styra ditt schema. Behov finns dag/kväll/ natt och helg. 

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya spännande utmaningar!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga uppgifter som sjuksköterska inom kirurgisk vård.

DIN PROFIL
Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet och erfarenhet från arbete inom kirurgi.
 
OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår.  Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till kirurgavdelning i Nyköping långt höstuppdrag!

Centric Care AB