halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Är du sjuksköterska med erfarenhet av kirurgi? Letar du efter uppdrag som bemanningssjuksköterska i norra Stockholm? Då kanske du är precis den vi söker. Just nu finns det uppdrag på olika kirurgavdelningar i norra Stockholm. Vi söker både dig som är intresserad av att jobba nätter och dig som vill jobba två- eller treskift.I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar!

Vi kan hjälpa till med resor och boende för dig som inte redan bor i Stockholm.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Uppdrag finns inom olika områden så som thorax, gastro, kärl och urologi.Behov finns från omgående så tveka inte att höra av dig redan idag om du vill veta mer!

Din profil
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet samt erfarenhet av att ha jobbat med kirurgi.
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav.
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten till garantianställning,behovsanställning eller jobba som underkonsult. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till kirurgavdelning i norra Stockholm

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-19

Ansök nu

Dela detta jobb