halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig en sjuksköterska som vill ta ett uppdrag i Katrineholm fram till sommaren!

För en av våra kunders räkning söker vi nu dig som är en erfaren sjuksköterska som är trygg i sin yrkesroll och har lätt för att komma in i nya arbetsgrupper och trivs med att vara en del av ett team.

Uppdraget sträcker sig från 2020-03-23 tom 2020-06-07. Efter uppdraget slut finns chans till förläning eller möjlighet till att välja nya spännande uppdrag. 
 I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet

Behov finns under dag och kvällspass.

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning med inriktning Hjärt- och medicinavdeln.
 
DIN PROFIL
Legitimerad Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en behovsanställning eller jobba som underkonsult. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till Katrineholm!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-13

Ansök nu

Dela detta jobb