halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Kassakroken i centrala Landskrona

Ansök nu

Sjuksköterska till Kassakroken i centrala Landskrona

Vi söker dig som är sjuksköterska och som vill arbeta i vårt fantastiska team på Kassakroken. Kassakroken är ett vård- och omsorgsboende som är vackert beläget nära havet i de centrala delarna av Landskrona stad, intill Citadellets slottspark.

Kassakroken har 33 platser, fördelade på tre boendeplan, för personer som behöver vård, stöd och omsorg med inriktning somatik. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård, förmånserbjudanden samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

ARBETSUPPGIFTER  Du ansvarar för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt i tjänsten ingår att du deltar i omvårdnadsarbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte med utgångpunkt ifrån HSL. Du kommer att arbeta som omvårdnadsansvarig sjuksköterska och med ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonalen.

Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SoL. I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för verksamheten.

KVALIFIKATIONER  Svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Meriterande med erfarenhet från psykiatri. 

PERSONLIGA EGENSKAPER  Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

ERFARENHET KRÄVS Ja 

KRAV  Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana. 

ARBETSTID/VARAKTIGHET  Måndag-fredag, tillsvidare anställning på 75%

Möjlighet till utökad tjänstgöringsgrad finns inom företaget.

LÖN  Marknadsmässig lön. Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. 

TILLTRÄDE Efter överenskommelse. 

ANSÖKAN Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

KONTAKTPERSON

Karin Åkesson Verksamhetschef E-post: karinan@forenadecare.com 

Telefon: 0728 543900 

UTDELNINGSADRESS

Förenade Care Kassakroken, Parkgatan 6, 261 30 Landskrona 

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Kassakroken i centrala Landskrona

Förenade Care AB