halsojobb.se

Sjuksköterska till Kassakroken i centrala Landskrona

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Sjuksköterska till Kassakroken i centrala Landskrona

Vi söker dig som är sjuksköterska och som vill vara med i utvecklingen av Kassakroken vård- och omsorgsboende som är vackert beläget nära havet i de centrala delarna av Landskrona stad, intill Citadellets slottspark.

Boendet har 41 lägenheter, fördelade på fyra boendeplan, för personer som behöver vård, stöd och omsorg med inriktning somatik.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård, förmånserbjudanden samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER 
Du ansvarar för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt i tjänsten ingår att du deltar i omvårdnadsarbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte med utgångpunkt ifrån HSL. Du är omvårdnadsansvarig sjuksköterska för ca 20 boende.

Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SoL.

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för verksamheten.

KVALIFIKATIONER 
Svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Meriterande med erfarenhet från psykiatri.

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

ERFARENHET KRÄVS
Ja

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
90 %. Måndag-fredag.
Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.

LÖN 
Marknadsmässig lön. Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON 
SUSANNE SORMAN
Verksamhetschef
E-post: susannes@forenadecare.com
Mobil: 072-854 39 10

UTDELNINGSADRESS
Förenade Care Kassakroken, Parkgatan 6, 261 31 Landskrona

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Kassakroken i centrala Landskrona

Förenade Care AB