halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Jourverksamhet

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Sjuksköterska till Jourverksamhet

Förenades Care söker sjuksköterskor till joursjukvård, Ängelholm, Landskrona, Höganäs och Klippan

Arbetsplatsen

Vill du vara en del av utvecklingen inom äldrevården som Förenade Care driver? Vi söker nu en engagerad och ansvarstagande legitimerad Sjuksköterska, gärna med erfarenhet från arbete i kommunal hälso- och sjukvård.

Förenade Care driver äldrevård och är en privat utförare i Ängelholm, Landskrona, Höganäs och Klippans kommun. Inriktning sker mot äldre på SÄBO. Vår värdegrund är att arbeta utifrån: omtanke, vänlighet och service. Vi arbetar med personcentrerad vård där vi alltid utgår ifrån varje enskild vårdtagares specifika önskan & behov. Tillsammans arbetar vi för att förbättra och hela tiden utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter

Som legitimerad Sjuksköterska är du med och skapar förutsättningar för patienten att leva ett så självständigt, delaktigt och meningsfullt liv som möjligt. Som sjuksköterska inom hemvården är du ansvarstagande, klarar av både självständigt arbete och värnar om teamarbetet. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga, är noggrann och självständig.

På våra enheter är bemötandet en extra viktig del i det dagliga arbetet och vi lägger stort fokus på den personcentrerade vården och ett salutogent förhållningssätt.
Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Vi använder Lifecare och Safe doc som dokumentationssystem.
 

Kvalifikationer

Du är legitimerad Sjuksköterska gärna med erfarenhet inom äldreomsorg/geriatrik. Du är självständig med god problemlösningsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande och flexibel.

Vi söker dig som är trygg i din roll som Sjuksköterska under jourtid. Du trivs med att arbeta både med och för människor, har ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du har lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav

Arbetstid/varaktighet

Timanställning
Dagtid helger och röda dagar.
Kvällar och nätter

Sista ansökningsdag

2022-05-30

Välkommen med din ansökan och CV. Intervjuer kommer att genomföras under ansökningstiden.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Lön

Enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Emma Ramde Magnusson Regionchef

Tel: 073-9015605

E-post: emmar@forenadecare.com

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Jourverksamhet

Förenade Care AB