halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Intermediärvårdsavdelningen, Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-09

Ansök nu

Sjuksköterska till Intermediärvårdsavdelningen, Solna

Söker du jobb som sjuksköterska och är en person som motiveras av möjligheten att komma framåt i din yrkeskarriär? Lockas du av tanken på en arbetsplats där du kan växa utan hinder? Då kan IMA vara din nästa arbetsplats. Är det här din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Patienter som vårdas hos oss har ett stort vårdbehov då de har svikt i ett eller flera vitala organ och därmed har ett ökat övervakningsbehov. Som sjuksköterska hos oss får du möjligheten och tiden att fördjupa dig i patientens svåra tillstånd och dess utredning. Som sjuksköterska vårdar du endast två patienter åt gången. På IMA har vi en erfaren medarbetargrupp, och du har alltid någon att rådfråga på plats såsom specialistläkare dygnet-runt och ledningssjuksköterska alla dagar.

Om tjänsten
Avdelningen erbjuder dygnet runt årets alla dagar avancerad basal stödjande behandling, övervakning och täta kontroller av sviktande vitalfunktion med syfte att förhindra försämring av vitalfunktionen med risk för behov av intensivvård samt aktiv diagnostik hela dygnet av oklara akuta tillstånd. Du får arbeta med non- invasivventilation, artärnålar, CVKer, vasoaktiva läkemedel, sedering med mera.

Varje sjuksköterska hos oss får ett ansvarsområde där du har möjlighet att bidra med din kunskap och engagemang inom ditt område (tex farmakologiska kunskaper, hygienrutiner och smittförebyggande arbete.)

Vi erbjuder

Individuell anpassad introduktion, för att du ska få en bra start i din roll inom verksamheten. Många möjligheter till utveckling i form av regelbundna föreläsningar och utbildningsdagar. Möjlighet till betald vidareutbildning inom akutsjukvård. Du kan reducera din veckoarbetstid genom att arbeta förtätad helg och/eller minst 30% natt.  Möjlighet till rotation inom Omvårdnadsområde Solna finns, till exempel gentemot akutvårdsavdelningen, AVA.

Du kommer till en avdelning som har engagerade och kompetenta kollegor, där vi lär oss av varandra och har en tillgänglig ledning.

Vi söker
Dig som kan arbeta självständigt och har ett kritiskt reflekterande förhållningssätt. Vi arbetar med avancerad omvårdnad och med målstyrda ordinationer. Därmed är det viktigt att i rollen vara trygg i att kunna se skillnad på att följa direktiv gentemot att granska och att själv ta beslut, därför vill vi att du har något års erfarenhet som sjuksköterska.

Utöver detta ska du vara intresserad av akutsjukvård och ha intresse för att utvecklas och arbeta långsiktigt hos oss där du kan bidra med din personliga erfarenhet och kunskap.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska, med minst två års erfarenhet av yrket
Meriterande: Specialistutbildning inom intensiv- eller akutsjukvård, även meriterande om du har erfarenhet från akutsjukvård.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Matilda Ronnås Telefon
0851775425

 

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Intermediärvårdsavdelningen, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset