halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till infektionsmottagningen i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-17

Ansök nu

Sjuksköterska till infektionsmottagningen i Huddinge

Referens nummer

2021/3675

Vi söker dig som är sjuksköterska och vill bli en del av vårt team på infektionsmottagning 2, Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge.

På infektionsmottagning 2 tar vi hand om patienter som lever med hiv. Här behandlar vi mer än 2000 patienter med ursprung från olika delar av världen och med blandad kulturell bakgrund.
I vårt teamarbete på mottagningen ingår läkare, kurator men också personal från Special mödravård, beroendevård, psykiatri och barn och ungdom.

Om tjänsten
Som sjuksköterska på infektionsmottagningen arbetar du självständigt med egen mottagning parallellt med läkarmottagning. Sjuksköterskans främsta arbetsuppgift är att samordna omvårdnadsinsatser med regelbundna patientbesök som består av provtagning och samtal om följsamhet till behandling, sexuell hälsa och livsstilsfaktorer. Vi lägger stor vikt vid hälsofrämjande omvårdnad och utveckling. Viss helgtjänstgöring ingår på infektionsavdelningen.

Vi söker
Vi söker dig som är erfaren sjuksköterska och som:

  • Tar ansvar för sin uppgift och själv strukturerar sitt angreppssätt samt driver processer vidare.

  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

  • Värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet
    påverkar en själv och andra. Du har förmåga att ta med detta i beräkningen när beslut fattas och handlingssätt väljs.

  • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Du förväntas vara trygg med att prata om relationer, sex och sexualitet, alkohol och droger, våld och hot i nära relationer och sociala/kulturella aspekter.

Kvalifikationer
Krav:

  • Svensk sjuksköterskelegitimation med minst 3 års erfarenhet av rollen.

Meriterande:

  • Erfarenhet av arbete med infektionspatienter.

  • Specialistsjuksköterska inom infektion.

  • Erfarenhet av arbete på mottagning.

Är du intresserad av ett stimulerande arbete med många spännande möten med patienter som har olika behov och förutsättningar? Då är du välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet, Mia Lehtonen

Telefon
070-085 69 32

Dela detta jobb

Sjuksköterska till infektionsmottagningen i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset