halsojobb.se

Sjuksköterska till IMA/Avdelning 75

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Sjuksköterska till IMA/Avdelning 75

Avdelning 75 tillhör medicinkliniken och har 12 vårdplatser. Avdelningen befinner sig i en utvecklingsprocess. Vi söker dig du som är erfaren och kan IMA-vård men också du som är oerfaren, vill utvecklas och börja karriären på en akut vårdavdelning.

Idag kan avdelning 75 beskrivas som en avdelning, där den stora majoriteten av patienterna kommer direkt från akuten. Vi tar även emot patienter från andra avdelningar som där bedöms för svårt sjuka och har övervakningsbehov. Vi har emellanåt höga flöden och stor omsättning av patienterna.

På avdelningen vårdas patienter med sviktande organfunktion. Diagnoserna varierar inom ett brett spektrum och den ena dagen är sällan den andra lik. Exempel på sjukdomstillstånd kan dock vara respiratorisk insufficiens, ketoacidos, kramper, lungembolier, intoxikationer och sepsis. Avdelningsspecifika behandlingar är bland annat: V 60, Bipap, artärkatetrar och noradrenalininfusion.

Alla vårdplatser är utrustade med övervakningsmonitorer. Medelvårdtiden ligger i genomsnitt på 1,7 dygn. Vi har ett nära samarbete med IVA. Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska sköter du omvårdnad av patienter med sviktande organfunktion och kritiska tillstånd. Du ansvarar för bland annat övervakning/monitorering. Anställningsform:
Dag/kväll, treskift eller natt. Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med stort intresse av akutsjukvård. Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är en positiv människa och kan arbeta och prioritera i akuta och stressiga situationer. Du är även flexibel och bra på att samarbeta med olika människor i olika yrkeskategorier. Du ska känna dig stimulerad av att utvecklas och utveckla och förbättra.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till IMA/Avdelning 75

Danderyds Sjukhus AB