halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till IMA

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Sjuksköterska till IMA

Vill du ha en chans att lära dig nya saker på daglig basis tillsammans med ett glatt och kompetent gäng så är det här arbetsplatsen för dig! Du kommer inte ha en tråkig dag hos oss varken med dina kollegor eller arbetsmässigt. Du kommer få fokusera på 1–2 patienter per pass och hinna med att delta i omvårdnaden och prata med dina patienter. Du arbetar i team tillsammans med undersköterske- eller sjuksköterskekollega under ditt pass där ni tillsammans ser till att patienterna mobiliseras och stabiliseras. Hos oss får man bland annat hantera buk- och thoraxdrän, centrala infarter, artärnålar och optiflow.

Vi bedriver högspecialiserad vård med patienten i fokus. Vi är steget mellan IVA och vanlig vårdavdelning. Hos oss träffar du patienter som genomgått stor bukkirugi och som behöver extra stöd och övervakning innan de är redo för att gå upp till vanlig vårdavdelning.  Vanliga diagnoser är esofagus-, lever- och pankreascancer och vi arbetar medvetet för att hjälpa patienterna tillbaka till sin tidigare funktionsnivå efter livsomvälvande kirurgi som esofagektomi, total pankreatektomi.

Vi erbjuder

  • En individuell introduktion anpassad efter dina behov och tidigare erfarenheter
  • Digital internutbildning relevant för området som ett utbildningsblock under de första 6 månaderna för att få fördjupad kompetens inom övre bukkirurgi
  • Vi erbjuder och premierar handledarutbildning 7,5 Hp.
  • Alla nyanställda ska gå vår skräddarsydda 7,5 Hp kurs i Gastroenterologi
  • Arbete enligt regionens 24/7 avtal.
  • Tillgång till personalgym, subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid.
  • Möjlighet att gå specialistsjuksköterskeprogrammet (60 hp), studierna bedrivs på halvfart och du behåller din grundlön under studietiden.
  • Möjlighet till rotationstjänst mellan vårdavdelning K72 och IMA.
  • Möjlighet att ansöka om personalbostad.

Tema Cancer arbetar även med mentorskap, vilket innebär att du som vill kan få en mentor utanför den egna avdelningen. Mentorskapsprogrammet finns för att främja kunskapsutvecklingen, möjliggöra för er att skapa ett nätverk inom temat och för att man ska stöttas i sin roll som sjuksköterska.

Vi söker

Vi söker dig som har ett genuint intresse för kirurgi och cancersjukvård, som är nyfiken och som kan se dig själv arbeta och utvecklas hos oss under en längre tid. Läs gärna om Region Stockholms kompetensstege för sjuksköterskor.

Kvalifikationer

Krav:

  • Svensk sjuksköterskelegitimation.

Välkommen in med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till IMA

Karolinska Universitetssjukhuset