halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till Huvud/Hals/Lunga/Hud Cancer

Ansök nu

Sjuksköterska till Huvud/Hals/Lunga/Hud Cancer

 

Vi erbjuder  

  • Individuellt introduktionsprogram
  • En del av introduktionen består av utbildning och föreläsningar inom specifik omvårdnad för patientgruppen. 
  • För dig som är nyutexaminerad erbjuder vi ett mentorskap under ett år av en specialistutbildad sjuksköterska. 
  • Trygg inskolning med hjälp av klinisk omvårdnadsledare.
  • Internföreläsningar för kompetensutveckling sker löpande. 
  • Friskvårdsbidrag / friskvårdstimme. 

Om tjänsten
På vårt vårdgolv vårdas inom huvud/hals/hud/lungcancer Här vårdas patienter som får kirurgisk- och onkologisk behandling eller har komplikationer till följd av sin behandling eller sjukdom. Vi har 22 vårdplatser för flödet och kommer att öka antalet vårdplatser och därför behöver vi hitta nya härliga medarbetare!

Vår arbetsgrupp består av specialistutbildade sjuksköterskor och undersköterskor samt en blandning av både nyutbildade och erfarna sjuksköterskor. På avdelningen arbetar vi med att få fram möjligheten att kunna erbjuda en rotationstjänst för de som önskar. Vi ser väldigt positivt på karriärväxling och utveckling utan att behöva byta arbetsplats.

På avdelningen har vi en klinisk omvårdnadsledare som heter Elisabeth. Hon har ledarutbildning och lång erfarenhet av vårdyrket och kommer finnas som stöd för dig både under din inskolning och under din anställning hos oss. Elisabeth ansvarar även för föreläsningar och internutbildningar på avdelningen samt samlar personalen till diskussion vid svårare patientfall. På onsdagar och fredagar kan dom som vill träna yoga på arbetstid tillsammans med Elisabeth.  
Vi som personalgrupp värdesätter en god arbetsmiljö och trivsel. Gemensamma aktiviteter hos oss är bland annat fredagsfika, frågesporter ,AW´s och yoga!
 
Vi söker 
Vi söker dig som vill har roligt på arbetet tillsammans med dina kollegor och som tar ansvar för såväl patienter som kollegor. Vi vill trivas tillsammans, fokusera på det positiva och växa som arbetsgrupp! Vi söker speciellt dig som har extra intresse för kirurgi! 
 
Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska. 
Meriterande: Du får gärna ha en specialistutbildning inom onkologi/kirurgi eller annan relevant specialistutbildning alternativt flerårig erfarenhet inom onkologi eller kirurgi. Vi söker speciellt dig som har extra intresse för kirurgi! 
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Huvud/Hals/Lunga/Hud Cancer

Karolinska Universitetssjukhuset