halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska till höstuppdrag på ortopedavd. Gotland

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Sjuksköterska till höstuppdrag på ortopedavd. Gotland

Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Just nu har vi många olika spännande uppdrag på Gotland.

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill jobba på ortopedavdelning under höstperioden 1 september till 31 december på Gotland!

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu efter en legitimerad sjuksköterska som vill jobba på ortopedavdelning på Gotland. Behovet är 1 september till och med 31 december. Kan du delar eller hela perioden vill vi gärna höra från dig idag. Tjänstgöring; Natt 80-100%. Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska på avdelningen arbetar du med sedvanliga uppgifter på en ortopedavdelning. Du vårdar patienter med ortopediska skador där både akuta- och planerade operationer utförs. Avdelningen har 15 vårdplatser. 
 
DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av akutsjukvård.
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av journalsystemet TakeCare.
 
ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.


OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till höstuppdrag på ortopedavd. Gotland

Centric Care AB