halsojobb.se

Sjuksköterska till högspecialiserad Trauma och akut kirurgi på Karolinska i Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Sjuksköterska till högspecialiserad Trauma och akut kirurgi på Karolinska i Solna

Avdelningens uppdrag är att vara Region Stockholms Traumacenter och vårda svårt skadade samt akut sjuka patienter i behov av kirurgisk och ortopedisk behandling. Vill du arbeta i en högspecialiserad miljö, med stöttande och närvarande chefer som är måna om din utveckling? Då ska du söka denna tjänst!

Om oss
Hos oss arbetar vi med kirurgisk och medicinsk avancerad omvårdnad, allt beroende på patienternas behov av vårdnivå och övervakning.

Majoriteten av våra patienter kommer via intensivakuten och omhändertas på traumarummet. Vi möter även de patienter som behöver övervakas och inte är i behov av intensivvård. Våra patienter är av bred karaktär och detsamma gäller våra vårdtider. Vårdtiderna kan variera i allt från 12h till veckor.

Unikt för vårdavdelningen är att du har möjlighet att följa patienten från det att den kommer in tills den dag det är dags att åka hem alt till rehab. Det gör att vi hinner skapa goda vårdrelationer med våra patienter. Det är en viktig del för oss som jobbar här, relationerna till patienter och mellan kollegor. Vi stöttar varandra och det är en prestigelös arbetsmiljö.

Hos oss får du möjligheten att jobba på en avdelning som har ett unikt uppdrag. För oss är det viktigt att medarbetare har rätt kompetens så med en individuellt anpassad inskolning och utvecklingsmöjligheter i form av föreläsningar och kurser ser vi till att du växer och utvecklas hos oss. Vi tycker att det är viktigt att se efter enskilda medarbetenas intressen och du kommer ha möjlighet att ha eget ansvarsområde inom avdelningen, som du driver fram exempelvis.

Du kan läsa mer om Karolinskas förmåner här.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska här hos oss kommer du att jobba med medicinskt avancerad omvårdnad i form av övervakning och medicinteknik. Du leder omvårdnadsarbetet i teamet, planera för, vägleda och aktivt vårda patienter. Du deltar i rondarbetet, hanterar läkemedel och bedömer i samförstånd med patienten omvårdnadsbehovet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du kan välja mellan att arbeta dag/kväll, dag/kväll/natt eller endast natt. Tjänsten innefattar även helgtjänstgöring.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har förmåga att se och ta hänsyn till ett större perspektiv när det kommer till arbetsplatsen och arbetsuppgifterna, som kan se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut då teamet är väldigt viktigt för oss. Vi ser gärna att du som söker kan komma med nya idéer och nya angreppsätt i arbetsrelaterade frågor. Du ska vara relationsorienterad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. I och med att arbetet kan växla snabbt hos oss och det är en bred variation bland patienterna vi möter ser vi att du som söker har förmåga att fatta beslut och är trygg i din yrkesroll och därmed kan sätta gränser trots ibland begränsad information eller svåra omständigheter.

Krav: Legitimerad sjuksköterska, med minst två års erfarenhet

Meriterande: Handledarutbildning, 7,5 hp

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  1. Personligt brev
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) samt en vårdadministrativ enhet. Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnads ämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten. Tema ARM är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till högspecialiserad Trauma och akut kirurgi på Karolinska i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset