halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till högspecialiserad hematologisk vårdavdelning

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Sjuksköterska till högspecialiserad hematologisk vårdavdelning

Referens nummer

2021/2816

Är du sjuksköterska och nyfiken på hematologi? Vi söker nu dig som vill arbeta med högspecialiserad hematologisk vård på vår slutenvårdsavdelning, inom Medicinsk Enhet Hematologi, Solna. För oss är den hematologiska patienten alltid i fokus. Välkommen att bli en del av ett kompetent och omtänksamt team som gör skillnad för våra patienter.

Vi erbjuder
Medicinsk enhet Hematologi är Nordens största Hematologiska centra med ca 200 medarbetare och tar emot patienter med alla former av blodcancer och benigna hematologiska sjukdomar från Stockholmsregionen och Gotland. För oss är vård, forskning och utbildning lika viktiga delar i arbetet för att förlänga och förbättra livet för patienter med hematologiska sjukdomar. Vi satsar på att bygga upp en omvårdnadsstruktur där aktuell forskning används för att utveckla det kliniska arbetet. Vår tro är att kompetent och stimulerad personal ger den bästa vården och därför är vill vi skapa utvecklingsmöjligheter för våra sjuksköterskor och undersköterskor.
Verksamheten är organiserad i sluten- och öppenvård fördelat i fyra flöden: lymfom, myelom, benmärgssvikt & leukemi samt koagulation. Vi är lokaliserade i Solna, Huddinge och Danderyd.

Om tjänsten
Tjänsten är på vår slutenvårdsavdelning på Karolinska i Solna där vi bedriver högspecialiserad hematologisk vård på dygnets alla timmar.

Arbetet med hematologipatienter är stimulerande och har stor bredd. Du kommer att möta patienter i allt från akuta situationer av intensivvårdskaraktär till patienter i livets slutskede. I avdelningsarbetet ingår bland annat behandlingar såsom cytostatikabehandling, stamcellstransplantation och immunologisk behandling. En annan viktig del av arbetet är understödjande behandling, som till exempel transfusioner, infektionsbehandling och hantering av centrala infarter.
Du kommer arbeta i en arbetsgrupp med positiv anda, stor kompetens och förmåga att dela med sig av sina kunskaper. Som sjuksköterska leder, planerar och organiserar du omvårdnaden kring patienten och samarbetar i team bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare och övriga hälsoprofessioner.

Vi erbjuder dig ett introduktionsprogram som löper under ett år samt en personlig mentor. Det finns även möjlighet till betald specialistutbildning och utöver det fortlöpande internutbildningar. Vår tro på kompetent och stimulerad personal gör att vi ger våra patienter det absolut bästa omhändertagandet.

Vi söker
Vi söker dig som är en noggrann och ansvarskännande person som kan arbeta självständigt men även samarbeta i team. Du möter svårt sjuka patienter i alla åldrar, och deras närstående. Vi lägger stor vikt vid bemötandet och det psykosociala omhändertagandet.

Personliga egenskaper vi värdesätter högt: empatisk förmåga, lyhördhet och ett respektfullt bemötande till dina arbetskamrater och till alla de patienter du möter under din arbetsdag. Du behöver ha förmåga att hantera stress och snabba prioriteringar men också kunna sprida trygghet. Vi önskar också att du är en driven person som gärna engagerar dig i verksamheten och är intresserad av fortlöpande kompetensutveckling.

Kvalifikationskrav

Krav: Legitimerad sjuksköterska 

Meriterande: Klinisk erfarenhet inom hematologi, onkologi eller palliativ vård samt erfarenhet av att ge cytostatika.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 

1) CV

2) Personligt brev

3) Kopia på Yrkeslegitimation 

Välkommen in med din ansökan! 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet, Anne Danielsson

Telefon
08-517 751 63

Dela detta jobb

Sjuksköterska till högspecialiserad hematologisk vårdavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset