halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till Hjärta kärl

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Sjuksköterska till Hjärta kärl

 

Vi erbjuder
Hos oss är vården organiserad i flöden inom vilket innebär att man tar hand om en eller flera diagnosgrupper. Vården bedrivs på ett värdebaserat sätt och utfallet av vården är särskilt intressant. Detta betyder att vi sätter patienten i centrum och noga följer upp effekten av de insatser vi gör.  Patientflödet Bradyarytmi ansvarar för vård och behandling av ca 1500 patienter med hjärtrytmrubbingar årligen. Detta innebär både inopererande av PM/ICD och annan utredning och behandling av denna patientgrupp. Vi får patienter från Stockholmsområdet men även från andra delar av landet för avancerade ingrepp av typen elektrodextraktioner samt barn med behov av pacemakeringrepp.

Om tjänsten
Du kommer vara inblandad i samtliga delar av verksamheten, med utgångspunkt i din egen kunskap och tidigare erfarenhet. Arbetsuppgifterna innebär assistans vid operation, egen mottagning efter kompetens samt administrativa arbetsuppgifter. Samtliga sjuksköterskor inom sektionen har egna ansvarsområden. Möjlighet att bedriva egna eller delta i forskningsprojekt finns också.

Vi söker
För att bli framgångsrik i den här rollen är det viktigt att du är intressserad av varierande arbetsuppgifter, metodutveckling och teknik. Du bör ha en god förmåga och intresse av att arbeta både självständigt och i grupp. Om du dessutom har en administrativ förmåga är det en fördel

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska med bakgrund inom kardiologi, tidigare erfarenhet av arytmi och pacemakerverksamhet samt operationsverksamhet krävs.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  

Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Hjärta kärl

Karolinska Universitetssjukhuset