halsojobb.se

Logga

Sjuksköterska till hemsjukvården i Vingåkers kommun

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Sjuksköterska till hemsjukvården i Vingåkers kommun

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Efterfrågan på hemsjukvård och hemtjänst i Vingåkers kommun ökar. Vi behöver därför utöka organisationen med en sjuksköterska inom hemsjukvården! Om du vill arbeta tillsammans med positiva och kompetenta kollegor som hjälps åt att göra sitt yttersta för sina patienter så kan det vara dig vi söker!

Som sjuksköterska inom hemsjukvården så kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att ansvara för hälso- och sjukvårdsinsatser upp till sjuksköterskenivå. Du kommer att utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser hos våra patienter. Du kommer även arbeta förebyggande för att upprätthålla hälsa och välmående. I tjänsten ingår det att delegera och handleda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsinsatser.

Du kommer till en kommun med ett kollegialt samarbete med högt i tak och som uppmuntrar till nytänkande och eget ansvar. Som sjuksköterska inom hemsjukvården i kommunen kommer du arbeta i team med kompetenta och positiva kollegor, ha god läkarteckning samt god möjlighet till kompetensutveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill utvecklas och växa i din roll som sjuksköterska! Som person är du självständig och driven. Du har lätt för att samarbeta, är bra på att prioritera och kreativ nog att hitta lösningar i ditt dagliga arbete. Som person är du positiv till förbättringsarbete och vill ständigt utvecklas i din roll och driva vår verksamhet till att bli ännu bättre!

Du är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du tidigare arbetat inom området hemsjukvård eller är legitimerad distriktssköterska.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Logga
Sjuksköterska till hemsjukvården i Vingåkers kommun

Vingåkers kommun