halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till hemsjukvård för barn i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-25

Ansök nu

Sjuksköterska till hemsjukvård för barn i Huddinge

Vi erbjuder
• Arbete inom hemsjukvård
• Kompetensutveckling utifrån individuellt behov och verksamhetens mål
• Individuellt anpassad introduktion
• Ett nära och givande samarbeten med andra yrkeskategorier.

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner (Våra förmåner (karolinska.se) som vi erbjuder.

Om tjänsten
Som sjuksköterska inom hemsjukvården arbetar du självständigt med hembesök hos barnfamiljer med behov av uppföljning efter akutbesök eller vård på barnakutvårdaavdelningen (BAVA). Hemsjukvården och BAVA ingår i samma vårdkedja och det finns ett nära samarbete med barnläkarna på avdelningen samt sjuksköterskekollegor. Arbetet är varierande och inkluderar bla råd och stöd vid nutritionsproblem hos spädbarn, behandling med iv antibiotika och provtagning.

Vi söker
Vi söker dig som uppskattar att arbeta självständigt, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du bör vara inriktad på att ge bästa möjliga vård och stöd till barnfamiljer i hemmet. Arbetet är lärorikt och varierat. Det finns stora möjligheter att skapa nätverk med övrig personal inom Astrid Lindgrens barnsjukhus och utanför för att på bästa sätt underlätta för barnet och familjen.

Kvalifikationer

Krav: Specialistsjuksköterska med minst 5 års klinisk erfarenhet av arbete inom barnsjukvård. Körkort är nödvändigt.

Meriterande: Erfarenhet av arbete inom neonatologi och BVC.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har transportteam som hämtar de allra sjukaste över hela världen och bedriver även ECMO-vård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt
samarbete.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till hemsjukvård för barn i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset