halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till hemodialys Löwet och slutenvård inom Njurmedicin

Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Sjuksköterska till hemodialys Löwet och slutenvård inom Njurmedicin

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som tycker om att utvecklas i din profession som sjuksköterska.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i tak, goa kollegor och närvarande chefer.

I Sverige beräknas tio procent av befolkningen ha någon form av njursjukdom vilken räknas som en av de stora folksjukdomarna. Vi söker en sjuksköterska till vår hemodialysmottagning kombinerad med arbetet på vår vårdavdelning.

Vårt anställningserbjudande

- Vi hjälper dig att bygga upp din njurkompetens så att du blir en ännu vassare och tryggare sjuksköterska.
- Gedigen och individuellt anpassad inskolning utifrån din kompetens.
- Hänsyn till din arbetsmiljö. Hos oss får du får en rimlig arbetsbelastning med utrymme för
återhämtning.
- Tydliga karriärvägar kopplade till kompetensstege inom njurmedicin och/eller medicinsk specialistvård.
- Möjlighet till kombinationstjänst mot andra specialiteter inom vårt verksamhetsområde.
- Stora karriärmöjligheter som sjuksköterska för dig som vill utvecklas.

Kompetensutveckling: 

- Regional utbildning inom njursjukvård.
- Vi ser positivt på önskan om vidareutbildning inom specialistkompetensområden som gynnar vården av våra patienter, som t ex specialistsjuksköterska inom akutsjukvård, medicinsk vård eller palliativ vård.
- Regelbundna interna föreläsningar.
- Klinikövergripande utvecklingsdagar.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att träffa patienter under alla stadier av sin njursjukdom och får följa dem på sin resa genom livet. Vi arbetar enligt ett personcentrerat förhållningssätt där patienten och de närstående är en naturlig del av teamet.

När du arbetar på hemodialysmottagningen kommer du att hjälpa patienterna med genomförandet av deras dialysbehandling. Patienterna dialyserar sig mellan 3–5 gånger i veckan. Vi lägger stort fokus på att utbilda patienterna i deras sjukdom och behandling då vi vet att ju mer du kan om din sjukdom och behandling desto mindre negativ påverkan får det på ditt liv.

Arbetet på vårdavdelning njurmedicin 1 innebär du vårdar våra patienter med behov av inneliggande vård. Utredningar, anemibehandling, behandling av infektioner, metabola rubbningar och elektrolytrubbningar, hypertoni och handläggning av uremiska symtom är vanligt förekommande. Du erhåller även kompetens i att utföra peritonealdialys.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av sjuksköterskearbete inom akutsjukvård.
Stort intresse för patientutbildning.

Personliga egenskaper

Du har en positiv grundinställning och ser lösningar istället för problem. Du får gärna vara prestigelös och du delar frikostigt med dig av din kunskap till kollegor, studenter och patienter.

Övrigt

- Tjänsten är utformad 50 % på hemodialysmottagningen och 50 % på vårdavdelningen men vi är såklart öppna för andra lösningar för att det ska passa just Dig bäst.
- Tillsvidareanställning, helgtjänstgöring och kvällar ingår.
- Tillträde så snart som möjligt eller efter överenskommelse.
- Arbetstidsmått 38,15 tim/vecka 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/

Om verksamheten

Medicinsk specialistvård har cirka 300 medarbetare. Kliniken inkluderar Njurkliniken, Diagnostiskt centrum, Endokrinsektionen, Reumatologiska kliniken, Gastroenterologiska sektionen och Hudkliniken. Inom verksamhetsområdet finns tre vårdavdelningar och vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet som innefattar dialysmottagningar. Utöver ovannämnda uppdrag har verksamhetsområdet ett undervisnings- och forskningsuppdrag som bedrivs i samarbete med bland annat institutionen för kliniska vetenskaper, Danderyds sjukhus - Karolinska Institutet (KIDS).

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till hemodialys Löwet och slutenvård inom Njurmedicin

Danderyds Sjukhus AB