halsojobb.se

Hälso- och sjukvårdsavdelningen

Vi söker nu er som är sjuksköterskor till vår gemensamma enhet för legitimerad personal inom omsorgsförvaltningen!

Vi behöver utöka vår bemanning. Ser därför fram emot att få just dig som kollega. Hos oss ingår du i ett team av flera sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Enheten stöttar verksamheter som verkar inom ramen för lagen om stöd och service (LSS) samt socialtjänstlagen (SOL). Vi bedriver också hemsjukvård och ansvarar för personer mellan 21-65 år som bor kvar i det egna hemmet med stöd av hemtjänst. Vi erbjuder en arbetsplats med en bra arbetsmiljö och ett trevligt arbetsklimat. Arbetet sker dagtid med helgtjänstgöring var 8:e helg.

Läs mer om arbetsplatsen här: Uppsala kommun (http://www.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter med varierande sjukdomsbild. Du ansvarar även för att delegera vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter, för läkemedelshanteringen och lämna uppgifter till nationella register. Du arbetar i team med sjukgymnast/fysioterapeut och arbetsterapeut.
Du har kontakt med andra vårdgivare så som Region och primärvård var för vi gärna ser att du har kunskaper om de samverkansavtal som finns. Du planerar själv hur din dag ska se ut, varför du måste ha ett strukturerat arbetssätt.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är önskvärt om du även har erfarenhet från hemvården samt från annan del av kommunal hälso- och sjukvård. Vi ser även att du har B-körkort.

Du är flexibel och ser möjligheter i förändringar. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vi ser även att du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker samt är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Elisabeth Ramén, verksamhetschef, 018-727 84 29

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Ida Baglien, 018-727 84 27 eller Marie-Louise Öberg, 018-727 84 96

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till omsorgsförvaltningen. Tillsammans med oss jobbar du för att personer med olika former av funktionsnedsättning ska få det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt. Det handlar om LSS-verksamhet, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård för dessa personer och grupper. I förvaltningens arbetsuppgifter ingår att utreda enskilda behov, men också verksamhetsuppföljning och långsiktig planering. Här finns tre uppdrag: systemledning, myndighetsutövning och ansvar för kommunens egenregi inom området.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Sjuksköterska till hälso- och sjukvårdsavdelningen i Uppsala kommun

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-20

Ansök nu

Dela detta jobb