halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Är du en sjuksköterska som är trygg i din yrkesroll och letar efter nya umaningar?

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska, har minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet och vill arbeta på gynekologavdelningen i Uppsala på Akademiska sjukhuset.
Uppdraget sträcker sig mellan 2019-06-24 till 2019-08-18

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet.
Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya utmaningar!

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter försjuksköterska.
Avdelning är en vårdavdelning specialiserad på gynekologiska sjukdomar och kirurgi och har 18 vårdplatser. Det tas hand om patienter i alla åldrar som genomgår utredningar och operationer inom gynekologi och reproduktiv hälsa på avdelningen.

Journalsystem: Cosmic

Hör av dig till oss så berättar vi mer om uppdraget!

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minsttvå års dokumenterad yrkeserfarenhet.
Det är meriterande om du har erfarenhet av kirurgi och akutsjukvård.

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega,Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till Gynekologavdelningen i Uppsala i sommar!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-23

Ansök nu

Dela detta jobb