halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är leg sjuksköterska och somvill ta dig till underbara Gotland nu i vår och sommar! Vi har varierande uppdrag såsom vårdcentralsarbete och diverse olika uppdrag på sjukhus, såsom kirurg och ortopedavdelning.Du har stora möjligheter att påverka ditt schema och vi hjälper till med boende. Hör av dig så berättar vi mer!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter som leg sjuksköterska beroende på vilken avdelning som är intressant. Kontakta oss för mer information.

DIN PROFIL

För att klara av jobbet som konsult krävs det att du har minst två års erfarenhet av yrket samt är myckettrygg i din roll som sjuksköterska.

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår.Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till Gotland nu och i sommar

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb