halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till geriatrisk vårdavdelning med inriktning hjärtsjukvård, Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-25

Ansök nu

Sjuksköterska till geriatrisk vårdavdelning med inriktning hjärtsjukvård, Huddinge

Är du sjuksköterska med stort intresse för äldre och hjärtsjukvård? Vill du göra skillnad för våra sköra äldre samtidigt som du bidrar till framtidens geriatriska hjärtsjukvård? Då det är dig vi söker!

Vi erbjuder

 • Ett glatt och välkomnande team där vi stöttar varandra och ser till att alla mår bra på jobbet
 • Kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling
  Vi värderar kompetensutveckling högt och erbjuder kontinuerlig fortbildning i form av exempelvis föreläsningar på avdelningen. Vi har en utbildningsledare som ansvarar för utbildning av personal.
 • För tjänsten relevant utbildning i geriatrik och hjärtsjukvård
 • Möjlighet att vara med och utveckla avdelningens nystartade projekt gällande geriatrisk hjärtsjukvård
 • Bred erfarenhet inom omvårdnad, gällande just kombinationen geriatrik och kardiologi

Om tjänsten
En vårdavdelning där geriatriken och kardiologen delar vårdgolv för att ge våra geriatriska patienter med behov av hjärtsjukvård en vård med hög kvalitet. Detta, för Stockholm, unika samarbete gör att vi numera är en geriatrisk avdelning med inriktning hjärtsjukvård och hjärtövervakning.

Du leder omvårdnadsarbetet i teamet och ansvarar för bedömning, planering och åtgärder av patientens omvårdnad. Du hanterar läkemedel och telemteriövervak. Hos oss har patienterna flera kroniska sjukdomar med en akut försämring. Det ger en stor variation på omvårdnadsarbetet samt kunskaper om hur flera sjukdomar påverkar patienten.

Annonsen gäller treskift med minst 20% nattarbete. 

Vi söker dig som:

 • har ett genuint intresse för geriatrik och hjärtsjukvård.
 • tar ansvar för det egna arbetet. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.
 • har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheterna i förändringar.
 • trivs bra med att arbeta tillsammans med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar, kommunicerar och löser meningsskiljaktigheter på ett konstruktivt sätt.
 • ser helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:

 • Erfarenhet från arbete inom akutsjukvård, hjärtsjukvård och/eller geriatrik
 • Specialistutbildning inom hjärtsjukvård, medicinsk vård, vård av äldre eller akutsjukvård eller annan relevant specialistutbildning

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor:
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Läs mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-inflammation-och-aldrandeon/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet, Midea Noori Telefon
midea.noori@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till geriatrisk vårdavdelning med inriktning hjärtsjukvård, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset