halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Vi söker nu för vår kunds räkning en erfaren SJUKSKÖTERSKAtill privat specialistmottagningi centrala Stockholm. Mottagningen är en försäkringsmottagning vilket innebär att de kunder som bokas via sin privata sjukvårdsförsäkring kommer till mottagningen för att tex utföra hälsokontroller eller träffa specialistläkare. Vi är intresserade av dig som har lite blandad erfarenhet, gärna av primårvård/ specialistmottagningeller du som har erfarenhet av arbete med sjukvårdsförsäkring.Arbetstiderna är flexibla mellan 8-17 och uppdraget sträcker sig från omgående, över sommaren och med stor chans till förlängning. Om du inte har bostad i Sthlm så kan vi eventuellt hjälpa till med det under uppdragsperioden.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska på detta uppdragkommer du att arbeta som konsult ute hos vår kund och dina arbetsuppgifter kommer vara sedvanliga mottagningsuppgifter på mottagning, sitta i telefonen, bistå läkare vid olika undersökningar, utföra hälsokontroller, boka in kunder/ patientersamt andra administrativa uppgifter.

DIN PROFIL
För attkunna söka tjänsten bör du haerfaranhet av arbete inom primärvård och mottagning. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, ha en stor sammarbetsförmåga och vara serviceinriktad. Du måste tycka om variationen mellan administrativt arbete och det kliniska såsom assistera läkare eller lägga om ett sår, arbetsuppgifterna är många och varierande. Du kommer att sitta en del i telefonen och är starkt meriterande om du har erfaranhet av det.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att du är positiv och att du gillar att arbeta i ett högt tempo. Som konsult är detockså viktigt att du är lyhörd, snabblärd och flexibel.

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till försäkringsmottagning i centrala Sthlm

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-06

Ansök nu

Dela detta jobb