halsojobb.se

Sjuksköterska till försäkringsbranschen sommar 2020

Företag Modis Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-07

Ansök nu

Sjuksköterska till försäkringsbranschen sommar 2020

Är du sjuksköterska och vill prova på att arbeta i en ny bransch? Om du dessutom gillar administration och mötet med människor så kan detta vara ett uppdrag som passar dig. Modis LIfe Science söker nu sjuksköterskor för arbete under sommarperioden 2020 till ett försäkringsbolag beläget i Solna. Detta är ett konsultuppdrag och arbetet sker kontorstider måndag-fredag under sommarperioden 2020 i kundens lokaler. 

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter är främst telefonarbete med bedömning och prioritering av de kunder som har en vårdförsäkring hos vår kund. Du kommer att planera och koordinera de åtgärder som ska vidtas. Du kommer att kommunicera både muntligt och skriftligt med kunder. Det sker en ständig utveckling av processer, system och du får en möjlighet vara en del i ett team och bidra till detta.

Vem är du?

För detta uppdrag är det ett grundkrav att du är utbildad sjuksköterska och har hunnit arbeta några år. Uppdraget passar dig som är intresserad att arbeta på en arbetsplats med högt tempo och främst telefonarbete samt administration. Du som är van att ta ansvar och snabbt kan komma in i olika arbetsuppgifter kommer att trivas som vår konsult. Flexibilitet och positiv framtoning är andra egenskaper som underlättar arbetet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Du arbetar bra i team men kan också arbeta självständigt och du har mod och god förmåga att fatta egna beslut.

Vid frågor, kontakta Cecilia Larzon (cecilia.larzon@modis.se)

Dela detta jobb

Sjuksköterska till försäkringsbranschen sommar 2020

Modis Sweden AB