halsojobb.se

Sjuksköterska till Falköping

Företag Randstad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

Sjuksköterska till Falköping

 

arbetsbeskrivning.

Randstad Care söker sjuksköterska för uppdrag inom psykiatri i Falköping. Behov finns både inom vuxenpsykiatri samt rättspsykiatri.
 
Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar högre lön, flexibilitet, kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pension från första arbetade timmen. Hos oss har du en dedikerad konsultchef som förstår din kompetens och dina önskemål. Slå gärna en signal eller skicka iväg ett mejl för att höra mer.
 
 Bli en del av vårt fantastiska konsultteam, varmt välkommen med din ansökan!

ansvarsområde.

Som sjuksköterska inom Vuxenpsykiatrisk Heldygnsvård kommer du att arbeta tillsammans med specialistläkare, sjuksköterskor, kurator samt skötare för en effektiv och bra behandling och utslussning av patienter. Det dagliga arbetet sker i team, samverka och samarbeta med patientens naturliga nätverk och vårdgrannar är en naturlig del av ditt arbete. I det vardagliga arbetet ingår sedvanliga uppgifter såsom läkemedelshantering, dokumentation, samtal samt att leda omvårdnadsarbete. Allmänpsykiatri är avsedd för patienter med framför allt problematik där heldygnsvård krävs – svåra depressioner, personlighetsstörningar, självskadebeteende.

Det rättspsykiatriska uppdraget innefattar ett ansvar för diagnostik, behandling, rehabilitering alternativt habilitering. Den rättspsykiatriska vården har också ett samhällsskyddsansvar vilket innebär att förebygga att en patient återfaller i brott. Rättspsykiatrisk vård är en brottspåföljd men med fokus på vården, dock utan att göra avkall på den samhällsskyddande aspekten. De flesta patienter har en multipel problematik, något som medför stora variationer och som nödvändiggör individuella vårdplaner. De sjukdomstillstånd som karakteriseras som allvarlig psykisk störning är oftast livslånga, vilket medför att patienterna är i behov av vård och stöd under mycket lång tid. Den rättspsykiatriska vården har i uppdrag, liksom övrig sjukvård, att förbättra hälsan och öka livskvaliteten genom att den vård som ges ska främja ett självständigt liv ute i samhället på samma villkor som för andra.

arbetstider.

Dag/kväll alla dagar i veckan, tjänstgöring varannan helg 2020-01-01 - 2020-03-31.

kvalifikationer.

Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet är ett krav.

ansökan.

Sista ansökningsdag: 2019-12-08, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Uppdraget kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

 

Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Falköping kommun

Sista ansökningsdag: 2019-12-08

Kontaktperson: Jainaba Jagne

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Falköping

Randstad