halsojobb.se

Sjuksköterska till Enebacken i Österåker

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-12

Ansök nu

Sjuksköterska till Enebacken i Österåker

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu sjuksköterskor till vår enhet Enebacken i Österåkers kommun.

Enebacken är ett vård- och omsorgsboende med totalt 108 lägenheter fördelade över tre plan.

Huset ligger vackert beläget i utkanten av Åkersberga med ett villaområde på ena sidan och åkerlandskap och skog på andra sidan. Det är lätt att komma ut i friska luften, bra kommunikationer och gott om parkeringsplatser för besökare.

På entréplanet finns två avdelningar avsedda för korttids- och växelvård. Övriga avdelningar är demens och vanligt äldreboende.

Enebacken har dygnet runt omsorg med omvårdnadspersonal och sjuksköterskor samt egen sjukgymnast och arbetsterapeut.

Som sjuksköterska på Enebacken arbetar du tillsammans med kollegor på enheten. Du vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med verksamhetschef, ledning och arbetslag. Som sjuksköterska har du en arbetsledande roll.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Tjänsten är tillsvidare, med önskad sysselsättningsgrad.
Arbetstiden är schemalagd dag-kväll-helg
Alla våra anställningar omfattas av kollektivavtal.
Sista dag för ansökan 2019-06-12, Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstid.

Välkommen med din ansökan och hoppas just du vill bli en av oss!

Vid frågor angående tjänst kontakta Carina Garpenwall Enhetschef, carina.garpenwall@ansvarochomsorg.se,
076- 181 03 20

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Enebacken i Österåker

A&O Ansvar och Omsorg