halsojobb.se

-->

Sjuksköterska till Endoskopimottagningen Dagtid

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-08

Ansök nu

Sjuksköterska till Endoskopimottagningen Dagtid

 

Vi erbjuder
En trevlig arbetsplats på Karolinska i Huddinge. Vi har precis flyttat in i nybyggda och toppmoderna lokaler på sjukhuset. Vi kommer till hösten dela vårdyta med hela ME Övre buks öppenvård och dagvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa vår gemensamma arbetsplats. Här är din erfarenhet och dina idéer viktiga.

Om tjänsten
På GI Endoskopi utför vi avancerade endoskopiska ingrepp. Vi bedriver både Akut och Elektiv verksamhet. Vi gör undersökningar som gastroskopier, koloskopier, endoskopiska ultraljud med finnålspunktion och PEG-inläggningar.
Som sjuksköterska hos oss är du omvårdnadsansvarig för patienten och assisterar skopisten vid undersökningarna. Du övervakar patienter som blivit sederade. Du kan arbeta med tidsbokning och telefonrådgivning.
Vi arbetar med några av Sveriges främsta endoskopister och forskning och utbildning är en del av vår vardag. Vi arbetar aktivt för att säkerställa patientsäkerhet och personcentrering. Vi tar ansvar och har ett stort inflytande på vår arbetsmiljö.

Vi söker
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt till våra patienter, kollegor och arbetsuppgifter. Du sätter patienten i centrum och tycker att det är spännande att vara med och utveckla verksamheten.
Du är ansvarstagande, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ, du har god organisations- och planeringsförmåga.
Du har goda kommunikationsfärdigheter och är van att arbeta teambaserat och tillsammans med olika personalkategorier.
Du tycker om medicinsk teknik och trivs med variationen i arbetsuppgifterna, blandningen mellan det akuta och det planerade.
Även om vi tar vårt arbete på stort allvar så har vi en svaghet för personer med humor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkesvana.
Det är meriterande om du har erfarenhet av endoskopi.

 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Endoskopimottagningen Dagtid

Karolinska Universitetssjukhuset