halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska till en geriatrisk ortoped-och strokeavdelningi Uppsala

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-08

Ansök nu

Sjuksköterska till en geriatrisk ortoped-och strokeavdelningi Uppsala

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

Sjuksköterska till en geriatrisk ortoped-och strokeavdelningi UppsalaFör vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till en geriatrisk ortoped och strokeavdelning i Uppsala. 
Att vara sjuksköterska på ortoped- och strokeavdelningen är ett spännande arbete där du möter patienter över 65 år med många komplexa diagnoser. Du får använda din samlade kompetens runt patienten.

Avdelningen har inriktning mot vård och rehabilitering av patienter som är 65 år eller äldre. Här utreder, behandlar och rehabiliterar man äldre patienter som nyligen opererats pga frakturer samt höft- och ledproteser eller som drabbats av en stroke. 
På avdelningens 24 vårdplatser vårdas även äldre patienter som har behov av akutsjukvård då tidigt insatt rehabilitering är avgörande för ett gott behandlingsresultat.  

UPPDRAGSPERIOD
10 Januari till och med 5 juni 2022. 

ARBETSTID 
Viktigt att du som söker kan arbeta rotation samt varannan helg. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom geriatrik/medicin slutenvård. Dokumentera i journalsystem Cosmic.

DIN PROFIL
Minst två års erfarenhet som sjuksköterska. Helst erfarenhet inom geriatrik/medicin slutenvård. 
Du behöver kunna hantera pre- och postoperativa patienter samt kunna hantera smärtpumpar.

OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi har möjlighet att erbjuder våra kunder tillfällig och fast bemanning och kan därför erbjuda dig som konsult varierande uppdrag och en egen dedikerad kontaktperson. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till en geriatrisk ortoped-och strokeavdelningi Uppsala

Centric Care AB