halsojobb.se

Sjuksköterska till Demensboende i Rimbo

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

Sjuksköterska till Demensboende i Rimbo

Du kan jobba mellan 50 -100% med det bästa jobbet som finns!

Om oss
Källan är ett vård- och omsorgsboende  för personer med demensproblematik.  Källan har 40 lägenheter fördelat på fem enheter. Viktigt för oss är arbetet med patientsäkerhet och personcentrerad omvårdnad vilket underlättas av att vårt bolag innehåller både äldrevård och akutvård.
Hos oss har du möjlighet att påverka dina arbetspass och arbetstider. Under året införs kompetensstege för sjuksköterskor vilket innebär att vi ser din kompetensutveckling som viktig.  
Du samverkar med fysioterapeuter, arbetsterapeuter och dietist. Vilket ger oss möjligheten till att utveckla ett bra teamarbete i det bästa jobbet som finns.
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  

Om tjänsten
Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska arbetar du nära den boende med omvårdnadspersonalen. I teamet ingår även enhetschef, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut och övriga sjuksköterskekollegor. I ditt arbete ingår det att handleda medarbetarna i olika omvårdnadsfrågor samt utbilda i demens- och HSL frågor.  Du är viktigt del i vårt arbete med BPSD och personcentrerad omvårdnad.  Du har sjuksköterskekollegor på plats. I samma lokaler finns även Birgittagården som är ett omvårdnadsboende med 34 lägenheter.
Vår målsättning är att tjänstgöringen skall vara vardagar dagtid. Tjänstgöringsgraden kommer vi tillsammans överens om.  
Vi erbjuder dig en stimulerande vardag med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående. Vi värnar också om vår goda kamratanda, trevliga stämning och arbetsmiljö och ser nu framemot en ny kollega!   
Urval och intervjuer sker löpande.

Om dig
Du har intresse och erfarenhet av att arbeta med äldre som har demensproblematik
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Demensboende i Rimbo

Tiohundra AB